Spot on rekruttering: Ekspert i digitale forandringsprocesser og solid teknisk forståelse.

Hans venner kalder ham for en ’gear-hoarder’ – Mikkel Degn Madsen – seneste skud på stammen af talentfulde NexusOne-stjerner. Og hvis vi siger kite, controller og ketcher – så er du lidt på sporet af, hvem han er….

Mikkel er Cand it fra Aalborg Universitet og har de seneste år været forbi både rådgivere og siddet som intern Product Owner for digitale kundevendte kanaler hos Brobizz. 

Heldigvis for os og vores kunder har han valgt at slå sig ned i København og rykke ind i teamet her på Esplanaden, hvor vi og vores kunder allerede nyder godt af hans store indsigt i digitale forandringsprocesser, en solid teknisk forståelse, erfaring inden for CRM, Marketing Automation og brug af data, kombineret med en stærk forretningsforståelse.

Selv om Mikkel er et nyt ansigt i NexusOne, så kender vi ham ret godt allerede. Han har nemlig tidligere arbejdet tæt sammen med de fem partnere i NexusOne og har altså valgt at vende ’hjem’ igen. Det er vi mega glade for.

Og så kommer vi til dét med gear og gadgets. Mikkel går aldrig ned på udstyr og har gennem årene gjort sig som både skiguide, tennisspiller, triatlet, MTB-rytter og klatrer – og lige i øjeblikket som kitesurfer og counter striker. Så han har rimelig meget semibrugt udstyr derhjemme.

Byd Mikkel velkommen ombord

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik