Endnu en stærk profil til vores konsulentteam

Christian er vores jyske ’power plant’, som her til sommer rullede ind i hovedstaden med en Cand. Oecon. titel fra Aarhus Universitet i baggagen – og i øvrigt flere års erfaring fra Arlas analyseafdeling, hvor han supporterede Procurement med data.

Du er i godt selskab, når du er sammen med Christian. Og når han fortæller dig, at hans interesser er at rejse, lave italiensk mad, tegne og lytte til musik. Så mener han det. Og han deler gerne ud af sine oplevelser og erfaringer.

Hans rolle her hos NexusOne bliver også at dele ud. Med afsæt i forretnings- og dataanalyse og Power BI i værktøjskassen kommer han til at levere indsigter til vores kunder, som bidrager til deres forretningsudvikling.

Fra kassen med personlige indsigter kan vi afsløre, at Christian er tidligere åben jysk mester i Ashihara Karate (og så spør du måske: ’hvor er det så lige, at Ashihara adskiller sig fra andre karate-stilarter?’ I Ashirara rammer man sin modstander og har altså fuld kontakt i stedet for blot at markere).

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik