Har et godt øje til Microsoft SQL Server og ETL processer

Extract, Transform, and Load. ETL har fyldt og vil fortsat fylde en stor del af Jeppes professionelle tid.

Før han gik op på fjerde sal her på Esplanaden, har han i en god håndfuld år arbejdet i Data Management-afdelinger på begge sider af bordet – både som ekstern og intern konsulent.

Han har fungeret som teamleder for andre ETL-udviklere, har deltaget i projektledelsen, og været arkitekt på flere løsninger.

Jeppe er ekspert i Microsoft SQL Server. Og han har sågar udtalt: ’jeg elsker at arbejde med SQL Server, jeg ved ikke helt hvorfor’.

Lettere beskeden siger han også, at han har rimeligt styr på resten af Microsofts stack, lige fra ETL-værktøjerne til rapportering.

Skal vi løfte lidt af sløret for Jeppes privatliv – så er der to versioner. Den pæne og den rå:

Han er en super nærværende familiefar, som elsker at fiske, holder meget af naturen og passe familiens have og drivhus. MEN; gi’r du ham en spade i hånden (nej ikke den til haven – men en med strenge og forstærker) – så ta’r fanden ved ham, og han gi’r gerne en fed solo i genren hård rock og metal. Så er I advaret.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik