Leverer analyse til vores projektteams

Rasmus Linneberg har taget en utraditionel vej ind på NexusOne-holdet – og afspejler dermed også vores ambition om at sætte et hold med en mangfoldighed af kompetencer og kreative hjerner, som kan udvikle og udfordre vores kunders digitale forretningsstrategi.

Rasmus har altid været nysgerrig på nye udfordringer. Også langt væk fra datadrevet forretningsudvikling. Har blandt andet været med Skoleskibet Danmark og har boet og arbejdet i Grækenland, hvor han arbejdede som supporter i en international e-handelsvirksomhed.

Hos NexusOne kommer Rasmus til at arbejde med databehandling og analyse og dermed bidrage med værdifulde insights til flere af vores større projekter. Internt kommer han til at supportere flere af vores projektteams.

Han putter lidt med det. men som teenager var han med helt fremme i den danske elite inden for cykel cross – så du skal nok tænke dig lidt om, før du udfordrer ham på to hjul.

Velkommen til Rasmus.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik