Leverer projektledelse fra den øverste hylde

20. marts 2022

 

Kristina skal ikke bare samle bolde op, hun skal også sætte dem i spil, som proaktiv projektkoordinator.

En ny funktion og rolle, som afspejler, at vi er en virksomhed i vækst, som insisterer på, at vi fortsat vil levere projektledelse og -forløb på den højeste hylde. Og netop komplekse projekter og opgaver, der kræver stærke teams med sammensatte kompetencer, er Kristinas hjemmebane.

Hun kommer fra lignende stillinger, og har en stærk faglig profil suppleret med overblik, ordenssans og rettidig omhu.  Og så hører det selvfølgelig med, at hun er en født humørspreder. Med Kristina i teamet bliver det ikke kedeligt.

På sit cv har hun blandt andet projektkoordinator-jobs i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Industriens Pension, hvor hun begge steder har været tovholder på store projekter.

Af ting, som du også bør vide om Kristina er: 1. at hun har en hemmelig hang til Play Station og derfor glæder sig voldsom til, at hendes søn bliver gammel nok til at udgøre et troværdigt alibi. 2. at hun er så stor en fan af Michael Jackson, at bliver den gamle stjerne sat på playlisten til vores fredagsbar, så kaster Kristina sig ud i både sang og dans.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik