NexusOne år 1 – vækstrejsen fortsætter

Vi har netop sendt denne gode nyhed ud i mediemøllen. Og vi skal da ikke lægge skjul på, at det er med en vis portion stolthed, at vi kan se tilbage på et fantastisk første år som nyetableret konsulenthus. En stor tak skal derfor lyde til både kolleger og kunder. 

Det var en fælles ambition om at skabe morgendagens version af Danmarks stærkeste digitale konsulenthus, som fik os til at rykke sammen her på Esplanaden og sammen skabe NexusOne, som en fusion af konsulentvirksomhedens tunge rådgivere og intelligente IT-kompetencer med det digitale bureaus kreative og innovative tilgang.

Siden da er det gået stærkt, og i virksomhedens første leveår rundede bruttoresultatet 12 mio. kr., og resultatet før skat blev på 2 mio. kr.

Omdrejningspunktet for vores succes er kundernes efterspørgsel efter en partner, som både har tyngde inden for forretningsudvikling og samtidig et sikkert greb om data samt leverancen af de relevante teknologier.

Det er lykkedes os at sammensætte et hold dedikerede konsulenter, som både forstår og udfordrer vores kunders forretningsmål og samtidig kan levere og implementere de konkrete digitale løsninger. Vi gør os ganske enkelt umage, når vi får ansvaret for vores kunders digitale forandringer. Vores partnergruppe har været i branchen i mange år, og vi ved, hvordan den desværre også er beriget med store armbevægelser og konsulent-lingo, som reelt ikke skaber nogen særlig værdi for kunderne.

 

Succes fra start

Det er kun godt et år siden, at vi etablerede os med i alt 11 konsulenter inklusive de fem partnere. Siden er kundeporteføljen vokset støt, og antallet af kolleger i det nye konsulenthus rundede 20, da vi fejrede fødselsdag i marts. Det har da også allerede været nødvendigt at flytte til nye, større lokaler. Ganske vist på samme adresse. I dag er vi mere end 25 medarbejdere i NexusOne. Kunderne breder sig på tværs af brancher – både private virksomheder og organisationer.

 

Godt i gang med 2021

Vækstrejsen fortsætter i indeværende år med dobbelt op på bruttofortjenesten og et yderligere løft af resultatet. Tilgangen af medarbejdere fortsætter også, og vi forventer at byde yderligere mindst 10 kolleger velkommen inden årsskiftet.

 

Nøgletal 2020 (dkr.):

Bruttoresultat: 12.102.157
Årets resultat før skat: 1.987.707
Egenkapital: 1.554.832
Gnst. antal beskæftigede i 2020: 12 (i dag flere end 25)

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik