Velkommen til en knivskarp martech-profil

Hvordan er det lige, at skiløb, strikketøj og splittest hænger sammen? Det gør det jo egentlig heller ikke – men vi har fundet én, som i den grad, får det hele til at gå op i en højere enhed.

Vores nye martech-konsulent, Signe Israelsen, er oprindelig vokset op på landet. Sådan rigtigt med køer og grise – og måske var det der, hun fik interessen for friluftsliv og skiløb. Om det så var lange kursusdage på multimedieuddannelsen, der fik hende til at strikke, skal være usagt.

Men de senest 6 år har hun – om nogen – arbejdet med marketing automation, nørdet med Agillic-platformen og skabt den ene inbound-succes efter den anden. Og til alt held for os og vores kunder har hun nu sagt ja tak til at være med på NexusOne-holdet. Her kommer hun til at hjælpe vores kunder med at få maksimalt udbytte af deres marketing automation setup.

Hun har arbejdet med store retail-brands samt danske og internationale b2b-virksomheder i krydsfeltet mellem marketing automation og CRM, hvor hun har bidraget med sine dybe indsigt og næsten irriterende præcision, når det gælder eksekvering, Task Decsriptions, Quality Assurance og proces.

Hendes sans for detaljen og tålmodige søgen efter det perfekte, giver sig også udtryk i en helt særlig interesse. Lad os bare sige i den helt nørdede kategori: Hun samler på hulsten. Så ser du hende med bøjet nakke i strandkanten – så ved du hvorfor.

Velkommen til Signe!

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik