Vi er nu Microsoft Gold Partner – Data Analytics

1. marts 2022

 

Februar bød på en god intern nyhed. NexusOne er nu Microsoft Gold Partner – Data Analytics.

 

Den højeste Microsoft-certificering, man kan opnå, og som dels er et kæmpe skulderklap til vores hårdtarbejdende konsulenter, og dels er en blåstempling af de data og Business Intelligence-projekter, vi har løftet og implementeret gennem vores to første leveår i NexusOne.

 

Vi har opnået certificeringen ved at dokumentere den viden og de kompetencer inden for Business Intelligence dataintegrationer og dataanalyse, som vi målrettet har opbygget og vedligeholder ved hele tiden at tilskynde vores konsulenter til efteruddannelse.

 

Med certificeringen kan vi nu skilte med det officielle Microsoft Gold Partner-badge. Men det er naturligvis vores dokumenterede kompetencer og set up, der gør den store forskel for vores kunder. De vil opleve, at vi fortsat vil levere rådgivning og udvikling inden for data og Business Intelligence på det absolut højeste niveau. Og for alle der søger en kompetent samarbejdspartner er det med til at bekræfte, at vi – trods vores relativt korte historie – mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil være de stærkeste på området blandt digitale bureauer og it-konsulenthuse herhjemme.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik